Wat maakt Antelope Evolution uniek?

 

De nieuwste serie van Antelope by Beurer de Evolution voor thuisgebruik is populair bij klanten. Het zijn draadloze, droge pakken voor optimale bewegingsvrijheid. Deze zijn hygiënisch en kunnen gewoon in de wasmachine (er zijn wel was- instructies).  Deze pakken bieden gemak en flexibiliteit, waardoor je overal en altijd kunt trainen. Daarnaast zijn ze comfortabel en effectief in het leveren van EMS-trainingen voor een strakker en fitter lichaam.


Uniek ten opzichte van andere systemen is het tweedelige set, je kunt bijvoorbeeld een shirt maat M en broek maat L samenstellen. Hierdoor ben je niet gebonden aan de vaste standaard maten die andere merken hebben. 

 

Uniek ten opzichte van andere systemen is dat er een pasvorm voor dames is (met geïntegreerde BH), deze is getailleerd. Met daarnaast een pasvorm voor heren. Ook hebben de shirt aan de zijkanten een rits voor nog meer comfort. Het aantrekken gaat super makkelijk. 

 

Uniek ten opzichte van andere systemen is de keuze uit een lange of korte broek.

 

Makkelijk je favoriete trainingsprogramma vastzetten en deze middels snelle start direct beginnen.

Enorme keuze uit programma's met een Nederlandse handleiding, een greep uit de keuzes; vetverbranding/krachttraining/fitness/cardio.  Daarnaast een onderverdeling in fietsen, lopen, golfen, crossfit, boksen, crossfit, snelkracht, regeneratie/herstel, massage, mindfulness. 

Unieke programma's speciaal voor bekkenbodem te versterken en een speciaal rugprogramma bij rugklachten.

 

De booster/accu is niet begrenst, desalniettemin is de aanbeveling maximaal 2 krachttrainingen per week (de eerste 10 weken 1 x per week). Met 2 rustdagen tussen de trainingen, andere programma's kunnen vaker gebruikt worden. Echter zo kun je ook met twee personen uit een huishouden trainen.

 


Ontdek hier de nieuwste EMS Evolution 


Uitproberen, passen, testen? 

In Voerendaal (Zuid-Limburg) kun je de Antelope Evolution zien, voelen en proberen.