Over Ons

Welkom bij EMS kopen! Mijn naam is Wendy de Leon, ik ben gediplomeerd Personal Trainer en heb daarnaast mijn eigen Personal EMS Studio in Zuid-Limburg. Ik werk uitsluitend met EMS en heb mij daar verder in gespecialiseerd. Omdat ik merk dat er steeds meer behoefte is om ook thuis te kunnen trainen, heb ik mij verder verdiept in EMS en wat er zoal aan merken te vinden is. Zo heb ik meerdere EMS merken mogen testen. Daaruit kwam met vlag en wimpel de Antelope Evolution als beste uit.

Geen gedoe met kabels of natte pakken, makkelijk aan te trekken en een moderne uitstraling. Het unieke aan dit merk is dat het tweedelige sets zijn die je eventueel ook zelf samen kunt stellen. Bijvoorbeeld een S short met een L shirt. Dit maakt de Antelope uniek. De Evolution is pas sinds enkele maanden op de markt, een super high tech EMS innovatie. Voor iedereen van de niet-sporter tot de professional. Met meer dan 40 programma's een koploper binnen de EMS wereld. 

 


Met mijn passie en diepgaande kennis en ervaring wil ik  bijdragen aan het bevorderen van gezondheid en fitheid.

Mijn streven is om EMS training toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en tijdbesparende fitnessmethode. Door de juiste kennis en begeleiding te bieden, willen ik mensen helpen hun fitnessdoelen te bereiken en een gezondere levensstijl te omarmen.

Met EMS kun je in slechts 20 minuten een complete workout ervaren, waarbij al je spiergroepen tegelijkertijd worden gestimuleerd. Dit resulteert in sterkere spieren en een fitter en strakker lichaam. Daarnaast is EMS een effectievere training in vergelijking met reguliere fitnessmethoden, omdat je al je spieren tegelijk kunt trainen maar ook de dieper liggende spieren worden gestimuleerd.

Echter naast krachttraining kun je ook kiezen voor EMS tijdens het wandelen, hardlopen, fietsen, HITT training of als extra toevoeging tijdens een fitness sessie in de gym. Ook zitten er relax/regenaratie programma's op voor na je workout of na een stressvolle werkdag. Met meer dan40 programma's is er voor elke sport een aanvullende toevoeging van EMS mogelijk om je workout nog effectiever te maken. 

 

Uitproberen, passen, testen? 

In Voerendaal (Zuid-Limburg) kun je de Antelope Evolution zien, voelen en proberen. Interesse? Ga naar de contact pagina en vul het formulier in. Woon je niet in de buurt, vraag dan naar de andere mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!


Ervaar de Voordelen van EMS Training!

Wil jij resultaat behalen, wil je liever zelf bepalen waar en wanneer je traint, dan biedt een EMS systeem voor thuis een uitkomst. 


Ontdek hier de nieuwste EMS Evolution